B&B Tspijker te Mol

B&B Tspijker te Mol, gelegen in de Pure Antwerpse Kempen

B&B Tspijker te Mol staat garant voor een luxueuze romantische overnachting midden in de authentieke Molse Kempen.

B&B Pure KempenWelkom in Bed & Breakfast Tspijker te Mol, gelegen in hartje Kempen. Onze drie hotelkamers staan garant voor een luxueuze overnachting in een sfeer vol Pure Kempische nostalgie. Het uitgebreid huisgemaakt ontbijt met streekproducten wordt geserveerd in onze vintage wintertuin. De tuinkamer kan gebruikt worden als werk-ontspanningsruimte. Een honesty bar staat ter beschikking voor al onze gasten. Bezoek en volg ons alvast op onze facebook pagina.

Al onze kamers zijn uniek ingericht met oog voor detail. Prinsheerlijk slapen doe je onder een luxueus donsdekbed en het allerfijnste bedlinnen van donsspeciaalzaak Fja-Oeyen Mol. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, flatscreen-tv, internetaansluiting en Wifi.

Onze gasten beschikken over een privétuin met gezellig terras, ligzetels, tafel en stoelen. Er is mogelijkheid tot fietsenstalling en is er voldoende parkeergelegenheid.

B&B Tspijker is gelegen in de rustige Molse Kempen grenzend aan de stad Geel, gemeente Meerhout en Balen, nabij een beschermd natuurgebied, de Belse bossen en de Molse meren. Tussen de knooppunten 36 en 54 van de fietsknooppuntenroute en nabij knooppunt 52 van de wandelknooppuntenroute.

Toerisme & zakelijke verblijven

In het Tspijker ontvangen wij toeristen, fietsers, wandelaars, concertgangers, levensgenieters, zakenmensen….., kortom, iedereen welkom!

Naar aanleiding van een uitzending van Vlaanderen vakantieland over wandelen langs de Kempense meren, werd een prachtige reportage over het  Tspijker gemaakt. Deze reportage kan je hier bekijken.

B&B Tspijker in Video "Pure Kempen"